Η Εταιρία

Οι εγκαταστάσεις μας

Σε μια έκταση 15.000τ.μ. ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στον Ασπρόπυργο, βρίσκεται και λειτουργεί το εργοστάσιο της εταιρείας ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., με στεγασμένο χώρο επιφάνειας 2.500τ.μ. Στον χώρο αυτό βρίσκονται οι πρώτες ύλες, μάρμαρα, όνυχες, γρανίτες, χαλαζιακά και κάθε είδους συναφών υλικών, σε όγκους, πλάκες και πλακίδια.H παραγωγική μονάδα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα, πιστοποιημένα από τεχνικούς ελέγχους, για την ασφαλή παραγωγή και επεξεργασία των υλικών, σε όλα τα στάδια καθετοποιημένης ή τυποποιημένης διαδικασίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι το μυστικό μας όπλο! Έμπειροι τεχνίτες, με γνώσεις και καλή αντίληψη, έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, κατανοούν και ανταπεξέρχονται άμεσα και με απόλυτη επιτυχία σε κάθε ανάγκη και απαίτηση του πελάτη. Η ποιότητα των εργασιών μας, ο σεβασμός στον πελάτη και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι οι λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται τόσο οι νέοι πελάτες μας όσο και οι άνθρωποι που έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες. Διαθέτουμε ιδιόκτητα οχήματα για την άμεση παράδοση των παραγγελιών και είμαστε συνεπείς στους χρόνους παράδοσης.

Στην λεοφόρο Θηβών 110 στο Περιστέρι Αττικής, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και να δείτε από κοντά διάφορα δείγματα σε δάπεδα, τζάκια, σκάλες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πάγκους κουζίνας – μπάνιου κ.α. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε, για οποιαδήποτε ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και υλικά μας, σε μάρμαρο, γρανίτη, χαλαζιακά – συνθετικά πετρώματα και όνυχα.